Kaja Wolffers start in 2010 voor NL Film als creative producer en was daarmee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van tv series en films. In 2015 treedt hij toe tot de directie en bekleedt zowel de functie van creative director als producent binnen het bedrijf. Hij ontwikkelde en produceerde bij NL Film onder meer De Zaak Menten, Weg van JouMannenharten 1&2, Zwarte Tulp 1&2, Kasper en de Kerstengelen, Bluf en Op weg naar pakjesavond.

Kaja begon zijn carrière met het regisseren van televisieseries, zoals GTST, Onderweg naar Morgen en Costa! In 2005 maakte hij de overstap naar MTV Networks als Head of Creative Nickelodeon en ontwikkelde in deze functie onder andere de jeugdserie Het Huis Anubis samen met Studio 100. Onder zijn verantwoordelijkheid kreeg deze serie een remake in Duitsland en later in de VS. In 2008 trad hij toe tot de Nederlandse directie van MTV Networks als VP MTV Networks Productions, in welke functie hij verantwoordelijk was voor het lokaal product van al de zenders van MTV Networks. Zijn laatste jaar bij het bedrijf was hij werkzaam in het management team van Nickelodeon Noord Europa.

 

Sabine Brian is vanaf het eerste uur werkzaam voor NL Film. Ze startte in 2001 als uitvoerend producent en ontwikkelde zich via gedelegeerd producent naar producent en directielid in 2018. Sabine is als producent onder meer verantwoordelijk geweest voor titels zoals Bankier van het Verzet, Tonio, Penoza, Kleine IJstijd, Weg van Jou en Odds

Na afronding van de Filmacademie in 1993 heeft zij drie jaar gewerkt als assistent-productieleider bij diverse tv-series. Vervolgens was zij een aantal jaar werkzaam als productieleider voor diverse series. Na een jaar commercials te hebben geproduceerd keerde zij eind 1999 terug naar drama en werd zij uitvoerend producent. 

 

 

  Ronald Versteeg, business director. Bio volgt binnenkort.