Totem Media

Totem Media is een productiehuis dat zich richt op het creëren en efficiënt produceren van non-fictie en branded content formats. De dagelijkse leiding is in handen van de jonge, ambitieuze makers Isidoor Roebers en Kasper van Beek. Totem Media is een joint venture van NL FILM en FONK Film.

Projecten


Sinds de oprichting in 2016 weten inmiddels meerdere opdrachtgevers de weg naar Totem Media te vinden. Het team van Totem produceerde afgelopen jaar onder meer:

3Doc Hockeymeisjes in samenwerking met BNN
Deze coming-of-age documentaire geeft een unieke inkijk in de belevingswereld van de talentvolle hockeymeisjes bij AH&BC; wie stoomt door naar de wereldtop en wie zwaait af op dit keerpunt in hun leven.
Uitzending: 18 augustus 2017 bij BNN op NPO 3

The Perfect Beat in samenwerking met Red Bull BC One en Top Notch
Een zesdelige web-serie met internationaal danser en choreograaf Timor Steffens, Rapper Cho en producer Spanker waarin ze o.a. afreizen naar New York om antwoord te vinden op de vraag: wat maakt goede muziek dansbaar?
Online release sinds 13 oktober 2017

Jeffrey Herlings - Rise of the Bullet in samenwerking met Red Bull & RTL 7
Een documentaire over Nederlandse meest getalenteerde motorcrosser Jeffrey Herlings en zijn debuut in de koningsklasse MX1 in Qatar.
Uitzending: 18 november 2017 op RTL 7

Typhoon in samenwerking met Red Bull
In deze nieuwe docu gaat Typhoon op een muzikale reis door Afrika op zoek naar zijn Afrikaanse roots en de oorsprong van het ritme.
Release in 2018.

Over Kasper van Beek en Isidoor Roebers


Van Beek (30) en Roebers (25) startten al in het tweede jaar van hun opleiding aan de Film & Televisie Academie met hun eigen onderneming Fonk Film. Een jaar later werd hun eerste korte speelfilm Sky High geselecteerd voor de Gouden Kalf competitie. In de afgelopen jaren produceerden ze naast fictie voornamelijk branded content, non-fictie en muziekvideo’s en werkten ze veel samen met VICE. Daarnaast werkten zij in het verleden mee aan producties als ‘Homies’, ‘Bureau Raampoort’, ‘Brimstone’ en ‘Rundfunk’.

Website
www.totemmedia.nl